CONDICIONS GENERALSCom fer la comanda.

Comprar a la nostra botiga online és molt fàcil: un cop has entrat a la botiga, pots escollir els diferents productes i lots que s’ofereixen. Cada cop que cliquis a la cistella vermella que figura al costat de cada producte, es carregarà automàticament a la cistella de la compra. Un cop realitzada la compra, clica a “fer comanda” i hauràs d'omplir un formulari amb les dades necessàries per tal que us puguem entregar la comanda correctament. Apareixerà un apartat de COMENTARIS on pots escriure les teves observacions específiques d’entrega, etc. Automàticament rebràs un correu confirmant la teva comanda.

Com pagar.

L’import de la comanda pot variar degut a que els productes van a pes.

La comanda mínima és de 35€ (amb IVA inclòs). Podràs pagar les teves compres amb targeta de crèdit o dèbit. Un cop realitzada la compra, l’import queda carregat al compte i fins que no es realitzi l’entrega, no es regularitzarà el pagament. Aquest import pot variar en funció del pes real de la comanda. Per a més informació pots contactar amb nosaltres al 972730256 (8h a 22h) o bé al correu electrònic comandes@pirinat.cat.

Despeses d’enviament.

TOTAL COMPRA Menys de 60 € De 60 a 100 € Més de 100 €
COMARQUES BCN - GI 9,95 € 4,95 € GRATUÏT!
ALTRES 15,00 € 10,00 € GRATUÏT!


Terminis i lliurament.

Les comandes realitzades de dilluns a diumenge fins a les 23:59h s’entregaran en transport refrigerat entre dijous i divendres de la setmana següent a la compra, entre les 10h i les 15h. En el cas d'incompatibilitat amb els horaris d’entrega, posa’t en contacte amb nosaltres.

Impostos.

Residents a la Unió Europea. Els preus dels productes que estan a la venda a la nostra botiga online inclouen l’Impost de Valor Afegit (I.V.A.). Les compres que realitzen els subjectes passius de l’I.V.A. (empreses, entitats, organitzacions...) amb residència a la Unió Europea i dotats de NIF intracomunitari, estaran exempts del pagament de l’I.V.A., sent condició indispensable l’enviament del document mitjançant email a la direcció comptabilitat@pirinat.cat. El sistema de compra es sotmet a la legislació vigent a España, per tant les operacions de venda s’entendran realitzades en el domicili de “PIRINAT”.

Aliments amb qualitat garantida.

Gràcies al compromís amb el bon tracte amb els animals i amb la seguretat alimentària, a Pirinat hem obtingut diferents segells que garanteixen la qualitat de tots els nostres productes. Com el de la Certificació Ecològica a la Unió Europea, que es distingeix als productes amb elevats estàndards de qualitat, i es caracteritzen per un baix impacte ambiental durant tot el seu cicle de vida. O com el de la Norma IFS, que es centra principalment en la seguretat i en la garantia, buscant sempre la màxima qualitat alimentària dels productes processats.


Inversions per a la transformació i comercialització dels aliments
Actuació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022 cofinançada per: