Recepta per aquest Nadal: Filet de vedella ecològica a la Rossini!
Des
17
Recepta per aquest Nadal: Filet de vedella ecològica a la Rossini!
Ingredients:
-4 filets de vedella Pirinat
-Dos talls de foie gras fresc
-Una tòfona negra fresca
-Sal gruixuda
-Oli d’oliva verge extra
-Una copa de xerès

Passos a seguir:
1.Es couen els quatre filets, i un cop els tinguem al punt de cocció, els retirem en un plat.
2. Seguidament, posem a coure els dos talls de foie gras, i en la mateixa paella, un cop hàgim tret el foie, posem a reduir la copa de xerès.
3. Mentrestant, emplatem el filet de vedella, li posem un tall de foie gras cuit per sobre, li tirem la sal gruixuda, al gust i laminem uns talls de tòfona negra per sobre.
4. Un cop tenim la reducció de xerès, amb una cullera li tirem per sobre el filet, el foie gras i la tòfona. I bon profit família!

*Servir ben aviat per no deixar que el plat es refredi!

Recepta per aquest Nadal: Filet de vedella ecològica a la Rossini!







Inversions per a la transformació i comercialització dels aliments
Actuació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022 cofinançada per: