Raons perquè consumir carn eco i de proximitat
Gen
15
Raons perquè consumir carn eco i de proximitat
La carn ecològica i de proximitat té molts beneficis, i avui us en venim a explicar alguns.

Consumir productes ecològics i de proximitat, principalment potencia el benestar del bestiar i porta en pràctica un model d'explotació ramadera molt més sostenible i eficient, que les explotacions comunes.

Un dels trets que es pot destacar, és que no es permet tractar als animals amb antibiòtics preventius ni amb hormones pel control de reproducció, a més, a les granges ecològiques es potencia el sistema immunitari natural dels animals amb una bona alimentació i unes bones condicions de vida.

A nivell d'alimentació, són carns més gustoses, nutritives i saludables. Ja que no es fa un ús d'additius ni conservants, i ha estat produïda sense pesticides ni abonaments de síntesi químics. El seu consum té molts beneficis positius per la nostra salut, pel fet que és una carn que conté més vitamines, com la E i la B2, així com antioxidants i àcid linoleic, que fan pujar el nivell de defenses i ajuda a controlar el colesterol.

A la nostra botiga online trobaràs una gran varietat de carn ecològica Pirinat, on t’ho posem molt fàcil i te la fem arribar fins a la porta de casa teva!

Raons perquè consumir carn eco i de proximitat







Inversions per a la transformació i comercialització dels aliments
Actuació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022 cofinançada per: