El producte de Pirinat present a les jornades de Gastropirineus a la Vall de Núria
Abr
30
El producte de Pirinat present a les jornades de Gastropirineus a la Vall de Núria
30/4/2019.- Avui Pirinat ha portat el seu producte ecològic fins a la Vall de Núria. Ho ha fet participant en una nova edició del Gastropirineus, unes jornades professionals de gastronomia i de cuina dels Pirineus, on alguns cuiners de renom han pogut cuinar la carn ecològica de Pirinat.

El Director Comercial, Raimon Camprubí, ha estat l’encarregat de representar l’empresa i ha protagonitzat una intervenció explicant el projecte Pirinat. També ha detallat què és la carn ecològica: “Els nostres animals s’alimenten d’herba dels Prats i de la llet de la mare, i quan els deslletem se’ls hi dóna un suplement de cereal ecològic. Això fa que la carn sigui tendra, melosa i amb un sabor especial”.

Camprubí ha convidat als restauradors presents a la jornada a degustar-la.








Inversions per a la transformació i comercialització dels aliments
Actuació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022 cofinançada per: