
May
16
16
4 salses per acompanyar carn ecològica a la brasa!
Com que hi ha d'haver gustos per a tot, sabem que en una barbacoa on hi ha bona colla de gent, sempre hi haurà el grup de la carn "poc feta", els de la "ben torrada" i els que hi posen salses a tot! Per això us recomanarem 4 tipus de sales ideals per combinar i acompanyar la carn feta al foc de brasa!Doncs aquí les teniu:
-Salsa d'all i julivert
Ingredients:
2 alls sencer
1 ram gran de julivert fresc
oli d'oliva verge extra
-Salsa de romesco
Ingredients:
2 nyores remullades unes 4-5 hores
1 all sencer
3 tomàquets madurs
15 g d'ametlles torrades
15 g d'avellanes torrades
1 llesca de pa torrat
250 g d'oli d'oliva verge extra
100 g de vinagre
1 bitxo
pebre vermell dolç i sal
-Salsa barbacoa
Ingredients:
1 ceba tendra
15 g de sucre
1 gra d'all pelat
30 g de quètxup
15 g de tomàquet concentrat
15 g de salsa Worcestershire
30 g de mel
10 g de pebre vermell dolç
15 ml d'oli d'oliva verge extra
sal i pebre negre
-Salsa "chimichurri"
Ingredients:
30 ml de vinagre
40 ml de suc de llimona
60 g de ceba morada
6 g de pebre vermell picant
1 gra d'all
3 g de pebre negre molt
1 fulla de llorer
90 ml d’oli d'oliva verge extra
20 g de julivert fresc
5 g d’orenga seca
Sal
