Abr
15
15
Bon Preu, FEBRUPI i Pirinat presenten un projecte per potenciar la carn de la raça Bruna dels Pirineus i millorar-ne la seva qualitat!
Dijous passat es va presentar un projecte del Grup Bon Preu, de la Federació de la Raça Bruna dels Pirineus (FEBRUPI) i de Pirinat que busca millorar la tendresa i la qualitat de la carn de la raça Bruna dels Pirineus. Es tracta d’un projecte pioner i de país en el qual hi intervé tota la cadena alimentària. Aquesta iniciativa, a més, també pretén donar valor i dinamitzar les zones rurals del Pirineu, així com potenciar el coneixement de les races bovines autòctones entre els consumidors. La roda de premsa, celebrada dijous de la setmana passada, a l’Ajuntament d’Olvan va comptar amb la presència del Sr. Carmel Mòdol, secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, el Sr. Sebastià Prat, alcalde d’Olvan, el Sr. Joan Sabartés, director d’Operacions del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Noguera, president de la FEBRUPI i el Sr. Enric Camprubí, director general de Pirinat.
A partir d'ara ja podreu trobar aquesta vedella d'autèntica Raça Bruna dels Pirineus als supermercats Esclat i Bon Preu, a la zona de carnisseria!