Beneficis
Tots sortim guanyant
NOSALTRES, perquè:
- És més gustosa.
- És més saludable i nutritiva.
- Ha estat produïda sense pesticides ni abonaments de síntesi químics.
- No s’utilitzen organismes modificats genèticament.
- L’ús d’additius està molt restringit.
- La carn ecològica conté de 3 a 5 vegades més d’àcid linoleic. Aquest àcid fa pujar les defenses, disminueix la pressió arterial i ajuda a controlar el colesterol.
ELS ANIMALS, perquè:
- Es respecta al màxim el seu benestar en tot moment.
- Tenen grans espais per on pasturar a l’aire lliure i s’alimenten de forma natural.
- No es permeten tractar als animals amb antibiòtics preventius ni amb hormones per el control de reproducció.
- A les granges ecològiques es potencia el sistema immunitari natural dels animals amb una bona alimentació i unes bones condicions de vida, evitant que els animals agafin infeccions.
EL MEDI AMBIENT, perquè:
Es compleix el cicle de la matèria: els animals mengen herba o cereals produïts mitjançant agricultura ecològica, que es fertilitzen i creixen amb el mateix fems que produeixen els animals, ajudant així a regenerar el subsòl de forma natural.
Certificats per IFS i la Unió Europea
Certificat Ecològic per la Unió Europea
Certificat IFS
La Certificació IFS Food és una norma de caràcter internacional sobre la seguretat i qualitat alimentària.
La Certificació IFS Food és una norma de caràcter internacional sobre la seguretat i qualitat alimentària.