Aquesta tardor cuina les millors cassoles i plats de suc i pa, amb la carn ecològica de Pirinat!
Oct
5
Aquesta tardor cuina les millors cassoles i plats de suc i pa, amb la carn ecològica de Pirinat!
Us portem una recepta de tota la vida, però que mai falla per combinar amb bolets de temporada, un fricandó de vedella ecològica! Som-hi?

Ingredients:

* 10 talls de fricandó de vedella eco
* 1 ceba mitjana
* 1/2 porro
* 1/4 de pastanaga
* 2 tomàquets madurs
* 200 g de bolets variats
* 1 got de vi ranci
* brou de carn
* pebre negre mòlt
* farina
* sal
* oli d'oliva

* Per a la picada:
* 2 alls
* 10 g d'ametlles torrades
* 10 g d'avellanes torrades
* 1 llesca de pa

Com ho preparem?

1. Per començar, saleu, enfarineu i fregiu en una cassola amb oli abundant els talls de fricandó. Quan estigui ben rossa, retireu la cassola del foc i guardeu els talls cuits a part.
2. A continuació, retireu l'excés d'oli de la cassola i sofregiu-hi la ceba, la pastanaga i el porro tot ben tallat a tacs petits.
3. Quan estiguin les verdures ben daurades, afegiu-hi el tomàquet, pelat i sense llavors, i el vi ranci i deixeu-ho coure tot durant uns 10 minuts.
4. Després, poseu-hi els talls de fricandó eco i el brou, i deixeu-ho coure tot a foc baix durant 45 minuts.
5. Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli d’oliva, salteu els bolets tallats a trossos amb una mica de sal.
6. Per la picada, poseu en un bol els alls, les avellanes, les ametlles i el pa, i ho tritureu tot bé amb un morter. Seguidament, afegiu-hi una mica del suc de la cocció de la carn i ho remeneu bé.
7. Tot seguit, poseu els bolets i la picada a la cassola del fricandó, proveu que estigui al vostre punt de sal i pebre, i deixeu-ho coure durant 10 minuts més.
8. Per acabar, deixeu reposar el fricandó una estona a la cassola i… Bon profit família!

Aquesta tardor cuina les millors cassoles i plats de suc i pa, amb la carn ecològica de Pirinat!







Inversiones para la transformación y comercialización de los alimentos
Actuación del Programa de desarrollo rural de Cataluña 2014-2022 cofinanciada por: