Voleu saber alguns consells de com congelar correctament la carn de vedella, per conservar-la adequadament, mantenint un perfecte estat del producte i totes les seves propietats?
Abr
9
Voleu saber alguns consells de com congelar correctament la carn de vedella, per conservar-la adequadament, mantenint un perfecte estat del producte i totes les seves propietats?
Doncs som-hi aquí ho teniu:

1. Guardar com més aviat millor la carn dins al congelador, per no trencar la seva cadena de fred.

2. Embolcallar-la amb paper film o poseu-la dins d'una bossa de plàstic especial per congelar amb tancament hermètic. També podeu envasar el producte al vuit i després congelar-lo.

3. Es recomanable que poseu la data del dia que congeleu la carn i també, podeu posar un nom de referència, exemple: "hamburguesa de vedella".

4. Es pot dividir la carn en porcions individuals amb paper film o bosses hermètiques, ja que d'aquesta manera podràs descongelar només la quantitat de carn que consumiràs al moment.

5. Sempre cal tenir-lo ben aïllat de la resta d'aliments perquè no es barregin les olors.

6. Abans de ficar una peça de carn al congelador, has d'assegurar-te que està completament seca.

7. Aconsellem, revisa la temperatura del congelador, la temperatura ideal per a la seva conservació és -18°.

8. Si voleu congelar carn ja cuinada, caldria esperar que es refredi per ficar-la al congelador.

Congelar bé la carn de vedella és molt important, però també és important la seva descongelació per poder menjar un producte en perfectes condicions i amb la màxima seguretat alimentària possible. Així que us deixem l'últim consell...

La carn s'ha de descongelar de manera lenta i uniforme, i una de les formes més segures és treure-la del congelador i introduir-la immediatament a la nevera. La descongelació com més lenta sigui millor, ja que amb aquest procés pausat fa que es recuperin les propietats originals de la proteïna i al mateix temps es redueixi el risc de creixement microbià.

Voleu saber alguns consells de com congelar correctament la carn de vedella, per conservar-la adequadament, mantenint un perfecte estat del producte i totes les seves propietats?







Inversions per a la transformació i comercialització dels aliments
Actuació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022 cofinançada per: