
Abr
16
16
Aquest cap de setmana hem viscut de ben a prop el Mercat del Ram de Vic
El Mercat del Ram de Vic, celebrat els dies 11, 12 i 13 d’abril, és una cita imprescindible per a tots els professionals i amants del sector agroramader. I per això no ens el podíem perdre!Dins de la programació d’activitats de l'Aula Gastronòmica de l'espai Terra i Cuina, dissabte al matí, l'Enric va participar en la sessió "De què parlem quan parlem de vedella?”.
La xerrada va servir per parlar de diferents tipus de productes, d'edats, de races, de l'alimentació, de l'estabulació i dels tipus de maduració de la vedella. A més a més, la sessió es va acabar amb un fantàstic tast dels productes per a tots els assistents!
Molt contents i agraïts de poder compartir una sessió amb els nostres companys del sector, com van ser en Guillem Comas de Granja Comas, en Toni del Restaurant Can Ton, la Cristina de La Musona i l'Àngel Marc de l'Aubrac del Sorreig.
